OM MIG

Kristian

Mitt namn är Kristian Andersson, jag är 29 år och kommer från Svenljunga, en litet samhälle söder om Borås. För tillfället bor jag återigen i Sverige efter flera år utomlands – senast i Gibraltar, halvön som är belägen på Spaniens sydkust – dit jag flyttade i september 2013. Innan dess bodde jag under nästan fyra år, från november 2009 till september 2013, i England och Stoke-on-Trent. Där jobbade jag som översättare för spelbolaget bet365.

Eftersom Stoke inte ligger långt från Liverpool, var det för mig ett rent nöje att var- och varannan helg stå i ”The Kop” på Anfield och se det enda fotbollslag mitt hjärta slår för träda ut på den gröna gräsmattan till tonerna av ”You’ll Never Walk Alone”. Jag hade även den stora lyckan att resa till de flesta bortamatcher tillsammans med ”The Traveling Kop”, inklusive två besök på Wembley. Min dröm sedan barnsben blev helt plötsligt min vardag. När tiden för flytt väl var inne kändes det verkligen ledsamt och vemodigt att säga farväl till vännerna i Liverpool och L.F.C, men ibland är det värt att satsa på sin egen karriär också. Efter året i Gibraltar flyttade jag hem och Idag arbetar jag som Webbredaktör för Blåkläder, som har sitt huvudkontor i Svenljunga.

Eftersom det nu tyvärr inte finns möjlighet för mig att se L.F.C:s matcher live varje helg fick jag idén att starta denna blogg. Här tänker jag skriva om alla mina tankar och funderingar som har med Liverpool F.C. att göra. Det vore otroligt kul om ni blir många som följer mig och tyck gärna till genom att lämna en kommentar.

YNWA

Kristian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *