Äntligen…

Äntligen är säsongen över. Kanske är ”äntligen” fel ordval – men det är lite så jag känner. De sista månaderna har varit en berg- och dalbana utan dess like. Jag är inte säker på att varken min kropp eller hjärna skulle klara mycket mer av den åkturen. Mentalt sett har de sista månaderna varit riktigt jobbiga. Detta i och med ett titelrace som varade ända in på mållinjen. Psyket har verkligen fått bevisa att det står pall för sådana här situationer. Det har varit fram- och tillbaka, upp- och ner. Men nu är det som sagt äntligen över och jag kan ta ett djupt andetag och slappna av.

För de som inte är intresserade av fotboll eller förstår sig på kärleken till Liverpool Football Club låter raderna ovan säkert otroligt löjliga och överdrivna – men det är den rena och skära sanningen – i alla fall för mig. Vi är inte direkt bortskämda med att utmana om titeln i Premier League, så när det väl inträffar – ja då befinner man sig i ett lyckorus – där man också under vissa stunder mår riktigt dåligt. Därav denna känslomässiga berg- och dalbana. Det betyder helt enkelt så oerhört mycket för mig – att se L.F.C. återigen vara där de hör hemma – i den absoluta toppen.

Även om det bara var igår som den sista matchen för säsongen spelades har jag redan lyckats skaffa någon slags distans till det hela – och när jag ser i backspegeln kan man inte annat än att vara jävligt stolt över vår vackra klubb! L.F.C. har stått för en otroligt stor bedrift säsongen 2013/2014. Sett till våra medel jämfört med till exempel Manchester City och Chelsea så har vi bevisat att vi verkligen är att räkna med – på riktigt – och att vi är här för att stanna. Framtiden är ljus, framtiden är röd.

Nu stundar ett VM, men också ett transferfönster, som jag tror blir mer intressant på länge. Normalt sett brukar jag behöva ett ”break” från fotboll under sommaren för att ladda om batterierna och brukar inte läsa mycket rykten om övergångar – så länge det inte kommer från en pålitlig och trovärdig källa. Men denna sommar kommer till och med jag att följa med i transfercirkusen.

Det har varit en härlig säsong på många sätt – och i vissa stunder har jag verkligen ångrat att jag flyttade från England i september förra året. Man kan inte få allt heter det. Dock har jag rest tillbaka två gånger under säsongen för att varje gång se två matcher, så jag ska inte klaga. Matcher har jag i bagaget så de både räcker och blir över. Jag ser redan fram mot nästa säsong och vart jag befinner mig då – här i Gibraltar, i Liverpool eller i Sverige – det är en fråga som återstår, men olika planer finns.

Jag kommer försöka skriva inlägg under sommaren – om det finns något intressant att skriva – men det är inget jag kan garantera. Det kan bli flera inlägg, det kan bli ett. Det beror på. Däremot har jag alla intentioner på att fortsätta skriva under nästa säsong för jag förstår det som att många faktiskt läser min blogg – vilket är grymt kul! Fortsätt gärna med det.

Tack Liverpool Football Club för denna säsong, nu blickar vi framåt mot nästa!

Med dessa rader stämplar jag ut för denna gång.

”We go again!”.

YNWA

Kristian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *